2o Γυμνάσιο Αμαρουσίου

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ



ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

E-mail Εκτύπωση PDF

09/09/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Αμαρουσίου σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός θα τελεστεί στις 09:00 π.μ. τη Δευτέρα 11/09/2023 στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Κατόπιν οι μαθητές θα εισέλθουν στις τάξεις τους για να τους δοθεί το Πρόγραμμα μαθημάτων της εβδομάδας και να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Καλή Χρονιά με υγεία και φώτιση!

Από τη Διεύθυνση

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ.

E-mail Εκτύπωση PDF

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, Από τις 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 07:00 έως και τις 07 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2023-2024. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

 

Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών: α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης συνεκπαίδευσης από εκπαιδευτικό, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών 2023-24

E-mail Εκτύπωση PDF

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2023

E-mail Εκτύπωση PDF

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 


Σελίδα 1 από 18

Σαν σήμερα